Laguna E Nartes

Free download Laguna E Nartes mp3 for free

Laguna e Nartës rrezikon zhdukjen - News, Lajme - Vizion Plus

Laguna e Nartës rrezikon zhdukjen - News, Lajme - Vizion Plus

Duration: 2:03 Size: 4.69 MB

MBETJET NE LAGUNEN E NARTES

MBETJET NE LAGUNEN E NARTES

Duration: 1:29 Size: 3.4 MB

Report TV - Laguna e Nartës në rrezik gjallesat po shkojnë drejt zhdukjes

Report TV - Laguna e Nartës në rrezik gjallesat po shkojnë drejt zhdukjes

Duration: 1:19 Size: 3.01 MB

Vlorë  vizitorë  te rrallë  në lagunën e nartës

Vlorë vizitorë te rrallë në lagunën e nartës

Duration: 0:58 Size: 2.21 MB

Zvernec

Zvernec

Duration: 3:06 Size: 7.1 MB

LAGUNA E NARTES E NGRIRE  |abc news

LAGUNA E NARTES E NGRIRE |abc news

Duration: 1:15 Size: 2.86 MB

Ngrin Laguna e Nartës

Ngrin Laguna e Nartës

Duration: 1:02 Size: 2.37 MB

Çahet traseja e Nartës, banorët: Situata po përkeqësohet, rrezikojmë shtëpitë

Çahet traseja e Nartës, banorët: Situata po përkeqësohet, rrezikojmë shtëpitë

Duration: 2:07 Size: 4.84 MB

Albania Liqeni i Nartes

Albania Liqeni i Nartes

Duration: 0:27 Size: 1.03 MB

Albania Liqeni i Nartes

Albania Liqeni i Nartes

Duration: 0:25 Size: 976.56 kB

E diela shqiptare - BLERINA NE NARTE, the best 2012

E diela shqiptare - BLERINA NE NARTE, the best 2012

Duration: 24:56 Size: 57.07 MB

NARTA REPORTAZH ABCNews Korrik 2013

NARTA REPORTAZH ABCNews Korrik 2013

Duration: 11:07 Size: 25.44 MB

Ishulli i Zvërnecit, Shqipëri (Zvërnec Island, Albania)

Ishulli i Zvërnecit, Shqipëri (Zvërnec Island, Albania)

Duration: 2:26 Size: 5.57 MB

NDOTJA E LAGUNES SE NARTES

NDOTJA E LAGUNES SE NARTES

Duration: 4:02 Size: 9.23 MB

360° Gradë -NGRIN LAGUNA E NARTES

360° Gradë -NGRIN LAGUNA E NARTES

Duration: 1:47 Size: 4.08 MB

eri zharnec

eri zharnec

Duration: 0:33 Size: 1.26 MB

PANAIRI NARTE

PANAIRI NARTE

Duration: 6:11 Size: 14.15 MB

Narta lagoon Ra 2016  Moto Quad

Narta lagoon Ra 2016 Moto Quad

Duration: 4:19 Size: 9.88 MB

Rrezikohet zhdukja e peshqve në lagunën e Kunës, në 1 vit ngordhën 20 kuintal- Ora News

Rrezikohet zhdukja e peshqve në lagunën e Kunës, në 1 vit ngordhën 20 kuintal- Ora News

Duration: 1:30 Size: 3.43 MB

CAKEVARA E NARTES

CAKEVARA E NARTES

Duration: 5:17 Size: 12.09 MB

Jashte Hartes Turistike me Mirjan Topi dhe Philippe Theou

Jashte Hartes Turistike me Mirjan Topi dhe Philippe Theou

Duration: 24:55 Size: 22.82 MB